Hos Uldtoj.dk gør vi alt hvad vi kan for at gøre vores kunder tilfredse med oplevelsen, at handle hos os. Derfor lytter vi til kunderne, retter fejl og forbedrer os på baggrund af alle de gode input vi modtager. Derfor vil vi så gerne have at du kontakter os, hvis du mener vi kan gøre noget bedre eller hvis vi har lavet en fejl. Har du derimod haft en god oplevelse og vil anbefale andre at handle hos os, så lav gerne en anmeldelse hos Trustpilot.

Heldigvis har rigtig mange af vores søde kunder allerede lavet en anmeldelse af os hos Trustpilot. Og heldigvis er kunderne glade for den service vi giver. Vi er så glade for at I sætter pris på det 😀. En god Trustpilot profil gør, at vi arbejder endnu hårdere for at levere den gode service og gør at kommende kunder kan føle sig trygge inden de opretter en ordre hos os.

Vi siger derfor mange tak for de fine Trustpilot anmeldelser vi har fået. Herunder kan du se nogle af dem og hvis du klikker dig ind på Trustpilot her, så kan du se hele vores profil derinde.

Bestil inden 12 og hav pakken i morgen

Vi sender alle hverdage kl. 12. GLS leverer 98% af alle pakker dagen efter

60 dages returret

Fortryd i 60 dage. Byt i 365 dage

Gratis retur ved nyt køb

Returnerer du dine varer, modtager du en rabatkode på 39 kr. som er gyldig til køb i 1 år

Fri fragt over 299,-

Køb for over 299 kr og få gratis levering til GLS pakkeshop

93 90 51 00

Telefontid mellem 9-14 på hverdage