Uldtoj.dk er en dansk webshop ejet af Jens Lund. På min shop kan du finde alt det bedste uldtøj til babyer, børn og voksne. Jeg har prøvet at sammensætte et sortiment af kvalitetsmærker inden for uldtøj, både kendte mærker som danske Joha og Melton, og tyske mærker som Engel, Hirsch og Pure Pure. Fælles for alle disse mærker er, at de leverer uldtøj i høj kvalitet til både babyer, børn og voksne.

Jeg har selv gået med uld hver dag siden jeg i 2009 stiftede bekendtskab med mærket Icebreaker og der blev overbevist om, at uld er lækkert, godt og på ingen måde kradser, som det uldtøj jeg kan huske fra da jeg var barn. Det har været helt naturligt for mig, at klæde familien på i uldtøj fra de var helt små. Begge mine børn har haft body’er i uld, huer, strømper og heldragter. Nu hvor de er blevet større, så bruger Albert på 6 år stadig t-shirts, strømper og underbukser i uld. Agnete på 2 år bruger også en del uld. Begge har nattøj i uld. Albert bruger lange underbukser og langærmede t-shirts til at sove i, og Agnete kan stadig passe de store heldragter.

At det lige var uldtøj til babyer, børn og voksne, jeg skulle sælge, var lidt en tilfældighed. Men måske har det altid ligget i kortene. Her ses i hvert fald en yngre udgave af mig ved siden af et nyklippet får.

Billede af Jens ved siden af nyklippet får og en stor bunke uld
Jens og et klippet får.
Selv som lille var jeg vild med uld.

Min passion for kvaliteterne ved uldtøj skulle gerne skinne igennem på denne side, hvor du kan købe noget af det bedste tøj i uld til baby’er, børn og dig selv. Tag et kig rundt på siderne og lad dig inspirere. Og husk, uld kradser ikke, og man kan med fordel bruge det året rundt, både vinter og sommer. Det har jeg selv praktiseret siden 2009 og begge mine børn går i uldtøj året rundt.