Gratis retur v. bytte

Dag til dag levering

Hej, jeg hedder Jens Lund Møller og kommer fra Århus omegn. Det er mig, der laver alt på denne webshop, pånær indkøb, som min hustru hjælper med. Jeg har arbejdet med IT siden 2006 og har været ansat på en stor webshop i 4 år til 2017. Jeg har dog altid haft lyst til at have min egen webshop og i 2017 valgte jeg at sige mit faste job op for at starte Uldtoj.dk

Konceptet for webshoppen er, at der skal være uld i tøjet på den ene eller anden måde. På siden her har vi samlet de bedste uldmærker på markedet. Med bedste menes høj kvalitet, flot design og fokus på miljø.

Du finder her en samling af uldtøj fra mærker som MarMar, Huttelihut, Wheat, Joha, Hust & Claire, MP og mange flere. Er du en uldnørd, som os, så finder du helt sikkert hvad du leder efter her.

Jeg har selv gået med uld hver dag året rundt siden 2009. Jeg prøvede da første gang en Icebreaker T-shirt og var straks overbevist om fordelene ved uld frem for bomuld eller andet.

Mine to børn fra 2010 og 2014 har altid gået med uld og gør det stadig. Også året rundt. Min søn, som er sensitiv, kan somme tider klage over det kradser, men det viser sig altid at være et mærke i tøjet. Så snart mærket er fjernet, er der ingen problemer mere. Min datter er et såkaldt “varmt barn”, som altid er varm og nemt sveder. Med hende er det en fordel at kunne give noget uld på og vide, at det suger sveden uden hun bliver kold.

Jeg tror du kan finde noget uldtøj her, som falder i din smag og passer til dine børn. Har du spørgsmål eller ønsker, så kontakt os endelig.

Vh
Jens Lund Møller

Bestil inden 14 og hav pakken i morgen

Vi sender alle hverdage kl. 14. GLS leverer 98% af alle pakker dagen efter

60 dages returret

Fortryd i 60 dage. Byt i 365 dage

Gratis retur ved nyt køb

Returnerer du dine varer, modtager du en rabatkode på 39 kr. som er gyldig til køb i 1 år

Fri fragt over 499,-

Køb for over 499 kr og få gratis levering til GLS pakkeshop

93 90 51 00

Telefontid mellem 9-14 på hverdage

Sommerferie

Læs mere og få RABATKODE her

Vi sender igen om

Dage
Timer