Fragt

Hos Uldtoj.dk er fragten gratis til GLS pakkeshop hvis du køber for over 499 kr.

Vi benytter GLS og Postnord til udbringning. Du vælger i kurven hvordan du ønsker pakken leveret.

Fragtpris

LeveringsmetodeUnder 499 krOver 499 kr
GLS Pakkeshop19 krGratis
GLS levering til hjemmeadresse39 kr19 kr
PostNord Pakkeshop29 kr9 kr
PostNord levering til hjemmeadresse59 kr39 kr

Dag til dag levering

Uldtoj.dk har hurtig levering. Hvis varerne er på lager, så sender vi samme dag ved bestilling inden kl 15.00. Bestiller du i weekenden eller på helligdage, så sender vi førstkommende hverdag. Forvent længere leveringstid med PostNord. Desværre er erfaringen, at pakker leveret med PostNord, er 1-2 dage ekstra undervejs.

 

Hvornår modtager jeg min pakke?

I nedenstående tabel kan du se hvornår din pakke når frem til GLS pakkeshoppen. Tabellen gælder kun for GLS. PostNord bruger oftest mindst 1 dag yderligere. Tabellen er kun vejledende. GLS kan have perioder især omkring Black Friday og jul, hvor der går ekstra dage før pakken kommer frem.

Tabellen skal læses sådan:
Du bestiller onsdag inden 15, pakken er under normale omstændigheder klar til afhentning i GLS pakkeshop torsdag.
Du bestiller fredag efter 15, pakken er under normale omstændigheder klar til afhentning i GLS pakkeshop tirsdag.

BestillerInden 15Efter 15
MandagTirsdagOnsdag
TirsdagOnsdagTorsdag
OnsdagTorsdagFredag
TorsdagFredagMandag
FredagMandagTirsdag
LørdagTirsdagTirsdag
SøndagTirsdagTirsdag

 

Hent selv pakkerne på pakkeudleveringssted

Din pakke kan leveres til PostNord udleveringssteder og GLS Pakkeshop. Hos os har du frit valg. Vælger du PostNord er der næsten 1.600 steder i Danmark, hvor du kan hente pakken, og der er helt sikkert også et i nærheden af dig. Vælger du GLS, kan du hente pakken i mere end 850 GLS Pakke Shops fordelt i hele Danmark. Pakkeshops er ofte en del af en eksisterende butik f.eks. en tankstation, kædebutik eller boghandel.

 

Levering til hjemmeadresse

Ønsker du pakken leveret direkte til hoveddøren, kan du også vælge dette i kurven. Har du ModtagerFlex hos PostNord, stiller postbudet pakken på det aftalte sted. Hos GLS har du mulighed for at give en fuldmagt til, at de kan stille pakken hos dig på et aftalt sted, hvis du ikke er hjemme når pakken leveres.

 

Track and Trace

Når pakken er oprettet hos os, vil du modtage en mail og sms med et link til track and trace, så du hele tiden kan følge med i hvor din pakke er.